IPAD? ok ke?







jom usha pe yg bes sgt ngn gadjet ni sampai kilang apple pn xcukup tgn nk pasang menatang ni...
nama pn dh canggih, gabungan idea2 mantop...

sblm die ni dpt nama iPad, mcm2 org teka. Apple Tablet, The Slate, Canvass...hurm, xde lak org mesia teka nama die ek?

sebulan lepas aku da dpt permision ngn awek kesayangan aku, ainul husna @ Mc Nul utk bli kakah ni... duit aku, tp kna tnya die jgk, idup berpasangan giitteewww.. hehe.. tp yg sadis, die igtkan iPad ni ni modeh @ pad ladies... xpe, 2tnda nye die xbiasa ngn dunia luar, zuhud katakan.... ik3

mls nk cite pjg2 psl bnda ni, bkn apple nk bg free pn t nex produk dorg utk aku review.. tp pe aku rasa, iPad xperlu sgt dlm khidupan hari2, juz blh la klu nk rasa bnda ni...

battery life pon ok gak, 8jam.. lau dgr lagu n on9, blh la 5jam... tp nk charge, 9jam! amik ko...


normal bg apple, juz booklet, sticker, mag safe ngn usb bangang

sape2 nk blh la tlg order utk korg dr US, mesia xth ble nk launch.. lau dh ade kt mesia, hrga die range rm1700- 2800, dr 16gb-64gb.. bulan 6 ni apple launh iPad model wifi + 3g means korg blh masuk sim kad n on9 ngn brodband celcom o maxis.. xyh la nk g pusing2 cr wifi cam skrg..

2 Response to "IPAD? ok ke?"

  1. ije says:
    May 7, 2010 at 5:22 AM

    lepas ni apple wat tubik iped pulok ko?
    ipod n ipad sy xsei. sayo nok iped tu.
    order slaluh nih.

  2. ime aime says:
    May 14, 2010 at 12:41 AM

    awok bli pad sdh la..ahaha... biar2 nikoh dlu gak..ni men ore buje

Post a Comment