PERMULAAN


ASSALAMUALAIKUM W.B.T,

xtahu la nape ari ni aku dpt hidayah nk wt blog time2 besok, lusa n tulat( btl ke ni?) ade paper utk sem 8 2009/2010, member2 aku kalut je study, myb sbb aku dh prepare dr awl sem, bkn blaja last minit cam dak2 ni..haha pdhal hutang 3paper g ni, pmlas cam nk mampos...

k lah, jgn libatkn hal2 akademik yg xbes lam blog, lam blog ni aku berhajat nk share se-max mngkin pe yg aku lalui ari2, skrg smngat mmbara ni, xtau la ptg2 t da xde smngat nk update blog..haha.. aku ni cpt puas sbnarnya, cam plik je.. ik3..

kpda otai2 blog, sila komen la skit2 tp lau blh yg mmbina bkn mnghina.. haha.. pe2, enjoy my blog

GTG

salam
aiman zanini

3 Response to "PERMULAAN"

  1. adDa_chan says:
    April 25, 2010 at 8:46 PM

    owh..nm mu aiman zanini dih.
    ingt ko aime sumbak??
    hak2..
    opsss..
    sowi !!!!
    "komen mmbina BUKAN komen menghina"
    hik2...-adDa

  2. ime aime says:
    April 26, 2010 at 4:13 AM

    oloh mek da, mu nk komen ko nk crito ni? haha

  3. nureen says:
    May 7, 2010 at 12:59 AM

    hahaha...cm xcaya jer saim aku hok ite ni ada blog....
    anyway, wlcm to the blog world, blogger....
    hehehe ;p

Post a Comment