review brg bes




APPLE MAGIC MOUSE

selama ni aku dpt thn dr bli menatang tikus cacat xde ekor ni, tp skrg xdpt tahan dah, nk sgt2 dh..
alang2 dh jd mangsa, meh aku wt strip show utk korg, pe yg bes psl menatang ni...

magic mouse ialah 1st mouse kt dunia ni support multi touch... bentuk yg eroginamik, mmg selesa la nk wt korg yg 24jam ngn facebook 2... kt mn2 bhagian ats mouse ni de sensor, means korg blh raba kt mn2 bhgian atas mouse ni utk klik or slide...


kt kaler putih 2, semua de sensor


cara2 nk navigate die snang je sbnarnya, tp disebabkn br, kekok la skit... smua bnda awl2 pn kekok kn? x gitu uoollss?

dari kiri -> left klik, right klik, scroll bwh n tepi, zoom, next pix utk pdf ngn gmbar...


pemandangan bwh

apple produk mmg pentingkn kpuasan pngguna & ketelitian produok dorg

LED ijau 2means die idup,kecik je LED 2 tp cute


APPLE WIRELESS KEYBOARD

keyboard ni bese2 je, juz 25% kecik dr normal keybod.. then jimat space la utk meja "study" aku yg "besar" ni..


lnmpak cam lawa, xlama penuh ngn habuk la ni



on-off guna heat sensor


3x battery AA slot

kesimpulan dr magic mouse, berbaloi utk korg yg suka edit gmbr ngn surf internet... nk navigate die mmg cam bes.. aku bg 4/10 utk normal mouse, 9/10 utk magic mose dr segi memudahkn keje aku bila nga laptop...

wireless keyboard ni berbaloi utk org yg selalu wt typing, tkan kyboard pn rsa 1feel yg lain, rasa selesa... tp lau wt esaimen, same je kot xde smngat... ik3...

sape2 yg berminat blh dptkn kt apple store online, estimated time arrival seminggu.. lau xnak tnggu g je rembat kt machines... hehe


2 Response to "review brg bes"

  1. Miss Jezzebelle says:
    April 24, 2010 at 10:08 PM

    keyboard 2 besh.tp gadget2 ko nie x der kaler pink ke.asyk pth je..

  2. ime aime says:
    April 26, 2010 at 2:41 AM

    xpe, t cr skin utk tukar pink.. hehe.. ko mnat pink ke?

Post a Comment